Kommer uppdatera hör om hur det går och även recept och bilder så ni kan följa med på resan. SÅ då hoppade jag på LCHF som verkligen fungerade bra MEN jag kände efter 9 månader att jag behövde kolhydrater jag mådde verkligen inte bra utan dom
Saltgurka på mormors vis Det här är fortfarande den godaste saltgurka jag vet. Saltgurka är ju bara sååå gott – till leverpastejmackan, söndagssteken, hamburgaren… Det här receptet har anor från mormors mor
Dessutom delar vi med oss det busenkla (och snabba, och nyttiga…) receptet på chips av grönkål. Detta på grund av att grönkålen är mer näringstät än spenaten och kan innehålla delade näringsämnen men flera gånger så mer, som t
Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong). Lägg över grönsaker och kött på ett fat och låt det vila i 10–15 minuter under folie
Vi är nattugglor alla tre och sover därför ofta alldeles för länge på helgerna. Det värsta jag vet är att vakna på måndag morgon och ångra att jag inte sov ut ordentligt under helgen
Efter det goda julbordet på Kristinehov har jag fått blodad tand. Såhär inför julen kan det vara trevligt att passa på att äta lite juligt tillsammans med vännerna
På söndag är det första advent och jag har noterat att flera av mina vänner har börjat baka lussekatter, pepparkakor, köpa julklappar och andra så kallade förberedelser inför julen
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.