Igår åt vimiddagpåStockholmfisk både för att det var vår bröllopsdag igår men också för att tacka min mans snälla mamma som har tagit hand om vår lilla katt i en vecka när vi har varitpå Kreta
Dels för att jag inte producerar kakor i samma mängd som under kafetiden, dels på att tiden för bakning har fått stå tillsidan för helgresor tillStockholm
Nu är det ju dagen före julafton och därför blir det inte julmat i bloggen idag utan litebilder från vårt besök påStockholm Tapas på kungsholmen i veckan
Jag liggerpå rundade klippor, känner värmen som fortfarande strömmar ut från berget. Han har tagitmigtill Oxnö, (som liggeriStockholms skärgård), som alltid har haft en speciell plats imitt hjärta, men som idag har en helt annan och ännu större betydelse
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finnstillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.