Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Lägg ett bakplåtspapper i botten på formen och spänn fast med springformen. (Om du använderkardemummakärnor så mortla dem)Blanda ihop alla ingredienser i en bunke
Vad man kan tänkapå att det i princip alltid är bättre med naturella nötter än rostade. Lillördag och kanske du är sugen på något smarrigt till kvällen
Suget efter julmat har börja komma så smått och jag dreglar lätt när jag tänkerpå krämig Janssons frestelse, små delikatessköttbullar, olika sillar, rökta fiskar och allt annat gott
Testade en ny variant istället för spaghetti som jag hittade hos Åse, att använda vitkål istället. Mot slutet, slå på resten av grädden och smaka av med ev
Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som ärvärd. Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party
I den här boken vill Olga peppa oss att bli starkareän vi någonsin trott var möjligt. Ett särskilt avsnitt ärdärför inriktad på kost och vad man ska äta för att få ut maximalt av sina träningsresultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.