När botten och den ljusa geggamojjan har antagit någorlunda fast form är det dags att färdigställa mästerverket genom att pryda den med det övre chokladlagret
För dendelen vägrar jag tulla på både smak och kvalitet. Jag vet ju dock inte innan hur mycket folk som kommer besöka stugan, så att förlita mig på att hinna massor funkar inte
Och det här var en riktig höjdare. Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Förra helgen bjöd en vän ner ett gäng till ett fint hus pålandsbygdenen bit utanför London. Sedan grillade vi korvar, burgare, marinerad fläskfilé och marinerade kycklingben som serverades med potatissallad, bönsallad med dijon och feta, slaw, sallad med avocado och salladslök, couscoussallad och såklart ketchup, majo, senap, ost, skivad lök och tomat och inlagd gurka
Åt rakt av från skärbrädet och det kändes väldigt "rustikt" (fint ord för icke fint). Men det är ganska härligt att bli så berörd av musik att det inte går att hejda sig
Häll i degbunken och slå påresten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Lägg toastenpåtallriken. Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka. Lägg upp knäckebröd, sill, gräddfil och ost påena sidan av tallrikarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.