30 och
hoppas på att vara hemma omkring 20-tiden. Dock får vi inte komma in hemma förrän tidigast klockan 23:00… Min mamma har tydligen några planer. Vi har kommit överens om att dra ut och käka en senarelagd middag, vad tror ni om det? Kan bli rätt bra att gubben får slappna av lite efter bilturen samt att vi sällan äter ute själva.
Här kommer receptet på Köttkorv från Farmors kokbok. Köttkorv som på Farmors tid Jag fick en fråga om jag hade recept på Falukorv, när jag skrev om Stuvad Vitkål
Idag bjuds det på en kryddig och god potatisrätt från Uganda. Man skulle ju kunna tro att vi hade tröttnat på potatis vid det här laget, men så är faktiskt inte fallet
Idag tar vi det lugnt hemma och pysslar med lite olika saker, senare idag ska vi klistra in lite kort i våra nya fotoalbumen som vi har köpt och rensa ur garderober och kökskåp
Sent en kväll kom vi körandes efter krokiga bergsvägarpå södra Kreta. När jag kom hem provade jag mig fram och tycker nog att smaken blev rätt lik den grytan vi åt där
Se till så att musslorna är torra, lägg dem på hushållspapper. Riv köttet på rivjärn, sätt åt sidan. Häll upp ärtröra på tallrikarna, lägg i musslorna strö det rivna köttet ovanpå, dekorera med persilja och olivolja
Många kramar från Birgitta. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Hon var hemma hos mig för att fotografera mig för nästa nummer av Allt om LCHF som kommer i augusti. Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att laga ett nytt fiskrecept i sällskap med en fotograf från Expressen
Igår till potatis och purjolökkssoppan åt vi ju nybakad focaccia och här kommer receptet på den. Jag snålade lite med olivoljan ovanpå brödet innan jag satte in det i ugnen så det fick inte riktigt den där bruna fina färgen som det brukar få men det var gott ändå =)
Så här kommer farmors recept på snoddas, kärleksmums eller vad du nu kallar dem för. Jag har kommit över en raritet, nämligen min farmor och min farmors mors gamla bakbok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.