Bryn havregrynen med cocosoljan så de blir lätt bruna. valnötter, havregryn, lakritspulver, anis, vaniljpulver, torkade plommon, torkade fikon, citronskalochcitronjosoch salt
Knäck äggen i en bunke och vispa pösigt tillsammans med socker. Resultatet blev i vilket fall bra, tårtbottnarna (framför allt den med choklad) blev fantastiska
Klä en form med avtagbar botten med bakplåtspapper eller smöra och bröa formen. Den vita chokladen är lite lurig att smälta men vispa den efter ett tag med en visp så löser den sig
Istället serverade jag god vaniljglass med färska hallon som jag strödde "lakritssocker" över. I somras upptäckte jag att Sia har en glass med just den smaken, men det blev lite "för mycket" för min smak
Det finns många fördelar med att ha slutat köpa "smågodis" och börjat göra sitt eget godis. Sedan jag för några år sedan slutat helt med smågodis så är just lakritsen det som jag ibland kan sakna
Tillsätt vaniljsocker, salt och vetemjöl, och avsluta med att röra ner äggen i smeten. (Om jag nu får låta lite nöjd med mig själv så här framåt kvällskvisten denna måndag
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citronoch vit choklad, i miniformat. Ta ut plåten ur ugnen och dra bort bakplåtspappret med biskvierna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.