Påskafton firades med påskbrunch för min familj och en himla massa godis. Någon traditionell påskmat har jag inte sett röken av och lika glad för det är jag, eftersom den bara känns som en trist upprepning av julmaten, som inte är så kul från första början, särskilt inte för en vegetarian
Godmorgon måndag och ny vecka. Helgen bjöd inte på något vackert vårväder precis utan snarare ett bakslag med snö men idag skiner solen igen, skön start på veckan
När jag var uppe i Stockholm för några veckor sedan och var hemma hos bästa vännerna och åt middag så hade de gjort kokosbollar till kaffet som var riktigt goda
Muffins till en påskbrunch. Muffinsen är chokladmuffins med bitar av mörk choklad i gjorda enligt grundreceptet på chokladmuffins, frostingen är fudge frosting och blommorna är gjorda i sugarpaste
Det här blev en härligt lyxig brunch som jag tänkte göra i påsk. Den kom till, som så ofta, av en slump då jag hade gräddstuvad purjolök kvar och en klick löjrom sedan en lördagmiddag
Solen står högt på himmlen och jag vaknade upp runt 8. 15 av fågelkvitter utanför fönstret. Drog mig ut på lite morognträning som bestod av 4km löpning/intervaller och sedan 3,7km pw i solen
Tänk vilket fantastiskt Påskväder vi har fått. Det passade perfekt till Påskbrunchen vi hade idag. Lite oplanerat var det men det blev i alla fall en hel del tillbehör
Hej. Har faktiskt saknar er och Kryddburken men valt att va ledig ett par dar. Det är inte speciellt lockande att sätta sig vid datorn när solen skiner, det är 20 grader ute, fåglarna kvittrar och hela familjen är hemma och lediga tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.