Påskbuffé i samarbete med Spisa
Trattoria
Trattoria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 29 Ma
  • Gravad lax med polkabetor, sparris och gremolata, 4 personer
  • 200 g gravad lax i skivor
  • 6 polkabetor 2 knippe grön sparris
  • 2 citroner 1 kruka basilika
  • 1 kruka persilja
  • 2 vitlöklklyftor
  • 1 dl olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 5 dl bulgur
  • 3 dl vatten
  • va 100 g bladspenat
  • 2 "stänger" bladselleri
  • 100 g cocktailtomater
  • 100 g fetaost
  • 1 röda chilifrukter eller efter smak
  • 1 kruka färsk dill
  • 1 schalottenlök 1 limefrukt 1 dl olivolja
  • salt och svartpeppar
  • Basilika och limesill
  • Lättlagad sill med fräscha smaker som tar ett par minuter att blanda ihop. Allra godast blir sillen om den får stå till sig i kylen ett par dagar.
  • 1 förp 5-minuterssill
  • 2 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 1 kruka basilikarivet skal och saft av 1 limesalt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.