Cupcakes är väldigt i ropet och det är inte svårt att förstå varför. Det är en ganska liten arbetsinsats, och ändå kan man åstadkomma riktigt vackra och goda bakverk
Efter sockerchocken igår så körde vi en enklare variant idag. Gjorde vaniljmuffins enligt recept från Mjuka kakor utan ägg och mjölk som jag färgade lite gula
120 g smör, rumsvarmt115 g strösocker2 ägg, lätt uppvispade1 tsk bakpulver25 g kakao 175 g florsocker90 g smör, rumsvarmt1 msk mjölk 2-3 droppar vaniljessens85 g vetemjölsmå dragerade chokladägg 1
Muffins till en påskbrunch. Muffinsen är chokladmuffins med bitar av mörk choklad i gjorda enligt grundreceptet på chokladmuffins, frostingen är fudge frosting och blommorna är gjorda i sugarpaste
1. Smält margarinet och tillsätt mjölken. Låt bli varmt, men koka inte. 2. Vispa upp socker och ägg lätt. Blanda samman bakpulver, vaniljsocker, potatismjöl och vetemjöl och rör ner i smeten växelvis med mjölkblandningen
GLAD PÅSK önskar Ingela & Kjetil, Marcus & Nettan. Som ett litet tips till fika i påsken kommer här en idé du kan använda till vilket som helst bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.