Ett av de första recepten i boken är Tonfisksmörgås. Jag köpte Per Morbergs kokbok, Morberg. scenen, livet och konsten att laga mat , till min lillebror och hans sambo i julklapp
Blanda tonfisk, créme fraiche, senap och citronpeppar. Låt röran stå och dra ett tag. Bred röran över brödskivorna, fördela tomatskivorna över och lägg osten på
Kryddningen var så otroligt väl avvägd och det är så härligt att den blir så pösig och fin. Nu har jag lagat någonting som ni bara måste prova - härmed beslutar jag högtidligen att det är obligatoriskt för alla som följer den här bloggen
Barnen älskar tonfisksmörgåsarna, och vi har ofta haft dem både vid skidåkning eller vandring bland berg eller annan miljö – utmärkta till matsäck sommar som vinter
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Vispa äggen pösigt. Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.