Numera äter troligtvis många imin ålder snarare försvenskad italiensk mat med pastasomhuvudingrediens, men det tar intesärskilt mycket längre tid att koka några potatisar, steka lite fläsk och göra en sås från grunden
Potatis, sparrisoch vad som krävdes tillvitvinssåsinhandladesoch om jag intemindes helt fel så skulle det ligga en riktigt fräsch fiskbutik bara lite längre ned på gatan i den nya stadsdelen viintagit med en storm så liten att inte en jävel märkt av det
Servera den nystektafisken med svampoch stuvad potatis, hacka ev litepersilja över stuvningen. Skala potatisenoch dela imunsbitar, lägg direkti grytan – OBS, den ska inte sköljas, potatisens stärkelse gör att stuvningen reder sig
Förutom fiskochpotatis tänkte jag ha en vitvinssås så förutom att starta potatiskoket så började jag även med såsen som jag ville skulle stå ett tag och “mogna” medan jag tillredde det andra
En LCHF-anpassadvariant av stekt fläsk med potatisbullar. Att göra bullarna med blomkålsmos gickriktigt bra och smeten blev förvånansvärt lätthanterligistekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.