Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med migifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av minafavoriträtter – PadThai
Thaifisksoppa. Igår kväll lagade jag en fisksoppa med asiatiska smaker, lite nytt och väldigt gott. Söndagen var jobbbg, höll på med tusen olika saker som tog hela dagen
Det är inte “riktig” Padthai, utan mer vår variant av det hela. Vi har tidigare gjort varianter av det här istekpanna på spisen, men stekhällen borde ju verkligenbli perfekt till det här tänkte vi
Vitpeppar. Smaka av med soja och peppar. Låt vårrulledegen tina under fuktig handduk. Woka färsen till den är färdigtoch lägg sen ner grönsaker och tillsätt glasnudlar
I en mortel, gör en pasta på vitlök, koriander stjälkar, röda chili och limeskal. Blötlägg nudlarna i varmt vatten tills dem mjuknat, låt sedan rinna av och ställ åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.