Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fylldemed en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Recept på banoffee pajmedchoklad smak. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
Bananer har vi allt som oftast hemma, eftersom vi har Isabella ”Lillapan” som älskar bananer Slängde ihop en paj som vi ska avnjuta ikväll – så bilder på resultatet kommer senare
Som avslutning på vår Italieninspirerande måltid bjöd vi på fyllda ugnsbakade fikon från den utomordentligt bra boken Bringing Italy Home av Ursula Ferrigno
Har en deadline i skolan på söndag som jag måste snabba på så jag blir klar i tid och sen ska jag hinna med lite fotografering nu när ljuset är så bra idag
Tänkte länge på vad ska jag göra och det slutade med denna goda pecan ochchokladpaj. Pecannötter är verkligen en favorit, denna pajmedchoklad i är makalöst god
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
En mandel/chokladbotten fylls med vit chokladoch mangomusse och dekoreras efter behag. Eftersom det är påsk passar det bra medchokladägg eller liknande men vill man har en syrligare smak kan man använda hallon eller andra bär
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.