Paj med krabba och ädelost
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40 g Arla® Svenskt Smör
  • 11 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt
  • 12 dl grahamsmjöl
  • 12 små päron
  • 1200 g krabbkött
  • 11 dillknippe
  • 11½ dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt
  • 11½ dl Kelda® mellangrädde
  • 12 ägg
  • 150 g Kvibille® ädel
  • 1 Receptet gäller för 4 port Pajdeg: 40 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt 2 dl grahamsmjöl Fyllning: 2 små päron 200 g krabbkött 1 dillknippe 1½ dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt 1½ dl Kelda® mellangrädde 2 ägg 50 g Kvibille® ädel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.