Kikärtspajmed broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. Mosa den hårda tofu i bitar och blanda med soja, lönnsirap, salt, chiliflakes och peppar
Därefter blandar du samman alla ingridienser till pajdegenoch trycker ut den i en pajform. Jag är otroligt svag för pajer, jag tycker det är den perfekta maträtten oavsett om det är i lunchlådan eller till middagen
Låt pajen "sätta sig" några minuter och servera den sedan med en fräsch sallad. Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar
Servera pajen som ensamrätt tillsammans med en fräsch sallad, eller som ett inslag på en buffé. Mixa ihop degen till pajskaletoch tryck ut i en smord pajform
Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en pajoch förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomater och getost
Glutenfri vegetarisk pajmed svamp och pesto. Som jag visade förut så bjöd jag bland annat på en matpaj på min födelsedagsmiddag som blev mycket uppskattad av mina kompisar
Servera kycklingenmed kokt potatis, en fräsch grönsallad och den stekta grönkålen. Ringla lite oliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg i kycklingfiléernaoch krydda med valfria kryddor, jag använde en färdig kryddblandningen från Santa Maria med salt, peppar, vitlök och chili
Blanda med grönsakerna och häll upp i pajdegsskalet. Slut med det nu med andra ord =) Jag gjorde en sååååå smarrig paj som jag serverade med skinkschnitzel till middag (recept på den kommer också)
Inget pajskalmed bönor eller kikärtor den här gången, utan med sesammjöl och mandelmjöl. Den här pajen tror jag faktiskt att även hängivna LCHF-are kan hugga in på, för den innehåller minimalt med kolhydrater
Idag tänkte jag bjuda er på en riktigt god glutenfri pajmed salsiccia och spenat som fyllning. Jag fortsätter göra mina glutenfria pajdegarmed bas av bönor eller kikärtor
Veckans vego får bli en riktigt god pajmed härlig grönska ochmed både grönkåloch brysselkål. Lägg grönkålen i pajskaletoch därefter halverad brysselkål, tätt, tätt
Den glutenfria cannelonin är gjord av majs och kommer från Senza Glutine, och den fyllde jag med en röra av grönkåloch fetaost, innan en smakrik tomatröra och lite mer fetaost och grädde fick kröna skapelsen
För ett vegetariskt alternativ kan du i stället för bacon slanta ned en vegokorv - alternativt bara hoppa över baconet och förstärka med mer av det andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.