En smakrik och frisk vegetarisk paj. Börja med lökblandningen, därefter soltorkadetomater och oliver, smula över fetaosten, strö över den rivna osten och avsluta med äggstanningen
Fördela löken i de förgräddade pajskalen tillsammans med strimlade tomater. Dela degen, kavla ut och lägg i två pajformar som är 23 cm i diameter. 6 st soltorkadetomater i olja
Glutenfri pajdegmed ägg. Matpajer,. Koka upp vatten med salt och lägg i broccolin. Skär löken i klyftor och grovhacka tomaterna (där du har hällt av spadet och låtit dem rinna av lite)
Häll fyllningen i pajbottnen. Tryck ut degen tunt i en form med löstagbar botten. Blanda tomaterna, vitlök, soltorkadetomater, oliver, vispgrädde, ägg, salt och peppar
Pajskalet går ju att använda med vilken fyllning som helst. Jag har typ aldrig lagat paj (det är så jobbigt), eller några gånger men det var väldigt längesedan
Men nu sååIdag har jag och min syster gjort denna paj. tomat¨majsgurkaavocadofetaost ( icas med oliver, vitlök och olja) så häller man i allt, blir mumma
Skär de soltorkadetomaterna och oliverna i bitar och lägg dem i pajskalet. Jag fick en förfrågan om jag inte kunde lägga ut receptet på den pajen som vi fick till buffén när vi var hos min sambos systrar och här kommer det
Häll fyllningen i pajbottnen. Tryck ut degen tunnt i form med löstagbar botten. Blanda tomater, vitlök, lök, soltorkadetomater, oliver, vispgrädde, ägg, salt och peppar
Briepajmedsoltorkadetomater och pesto (LCHF). och ofta gör jag Västerbottenostpaj, men i år provade jag en ny variant med influenser från Italien som blev en riktig höjdare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.