Det blev räk ochtonfiskpajoch sen en baconochtrattkantarellpajmed vanligt botten. Kanske för att jag inte ätit paj på länge, men trattkantareller är ju så otroligt goda
Klä en pajformmed tinad smördeg, pricka botten och kanter med en gaffel. Servera med sallad. Skiva baconetoch fräs det i en stekpanna, häll av fettet och lägg baconet åt sidan en stund
En bit paj, lite sallad, ett par skivor salami (Magnifico), ett par gula cocktailtomater, lite kapris och slutligen ett par skivor baguette med valnöts-färskost toppad med soltorkade cocktailtomater
Det här paj skalet är naturligt glutenfritt riktigt bra, det håller i hop, smular ej och är frasigt, jag fyllde min pajmed broccoli, baconoch körsbärstomater men du kan ju fylla din med vad du vill
Blanda bacon, ägg och purjolök i en pajform. Kavla ut pajdegen så att den täcker formen eller skär degen i remsor och lägg dem som ett galler över fyllningen
Medan degen vilar passar du på att kanpersteka baconoch dela körsbärstomater. Vispa ihop äggstanningen och häll över fyllningen och skalet och toppa med riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.