Panera kyckling - se & gör
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer, delade
  • 11 dl vetemjöl
  • 11 ägg
  • 12-3 dl panko (japanskt ströbröd)
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 neutral olja, att steka iBörja med att knäcka ägget på ett fat och vispa sönder med en gaffel. Salta och peppra kycklingen runt om. Använd en pincett så du har rena händer och vänd först i vetemjöl, vänd runt så allt täcks. Fortsätt med ägget och avsluta i pankoströbröd, här vill du ha ett jämnt lager ströbröd runt om hela. Torka av pincetten mellan varje kycklingbit. Upprepa till alla är panerade. Börja steka i olja för att den klarar högre värme, tillsätt sedan smör för den goda smaken. Stek i 4-5 minuter per sida på hög medelvärme.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.