Förutom att jag frös in äpplen så gräddade jag också en vegetarisk auberginegratäng igår. Om du vill göra en ännu enklare variant av den här auberginegratängen går det bra att helt sonika varva färdigkokt tomatsås med färdigriven ost och grillade aubergineskivor i en form och grädda direkt
Så känns det i alla fall när jag drar igång det lilla projektet att skapa aubergineburgare. det blir helt fel med auberginen som en vegetarisk hamburgare
Paneradaubergine. Vad som gör den här lasagnen så speciell är den färska pastan, och så toppingen. Jag tycker vanligtvis väldigt illa om den grönsaken, konsistensen tycker jag är märklig
Nu när jag är sjukskriven efter min operation så blir det ju en del tv-tittande på dagarna. Det går varje dag repriser av både Gordon Ramsay´s och Jamiel Oliver´s matlagningsprogram som jag inte sett förut och jag suger åt mig alla bra tips och härliga maträtter som görs
Något som det går mycket smör eller olja till, är att steka panerad fisk och fiskpinnar. Förra veckan stekte jag panerad torsk, men eftersom jag stekte torsken i ugnen behövde jag knappt använda någon olja alls
Halvera aubergine och gröp ur fruktköttet. Fyll aubergine med quornfärsröran och toppa med riven ost. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine 1/2 gul lök
Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg. Salta och goda. Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.