Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche med soltorkade tomater
servera med en god sallad och sås/dressing. Forma sedan till biffar ca 150 g/st. Hacka allt väldigt litet, (alternativ kör det i matberedare) När alla tillbehör är finhackat/malet, blanda ihop allt väldigt noga
Vill man ha lite extra smak, så toppa med ett klassiskt persilje- och vitlökssmör. En välgrillad biff med en fräsch sallad är fantastiskt gott i all sin enkelhet
Biffarmed oliv, fetaost och soltorkad tomat. Till middag idag stod det biffar på menyn och i dem hade jag en massa gott i form av oliver, fetaost och soltorkade tomater
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Saftigt och fullt med smaker. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Ät som ensamrätt eller en förrätt, komplettera med något, byt ut något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.