-
4 hg
pangasiusfilé
-
25 g
skivad färsk ingefära
-
1 liten
skivad gul lök
-
1 dl
vatten
-
2 dl
vitt vin
-
½
fiskbuljongtärning
-
Saften från 1 pressad lime
-
1 msk
hummerfond
-
½ tsk
salt
-
2 krm
nymald vitpeppar
-
100 g
skalade och grovhackade räkor
-
2 msk
hackad dill
-
2 msk
hackad gräslök
-
2 msk
hackad persilja
-
½ röd
finhackad chilifrukt
-
½ röd
hackad paprika
-
1 msk
hackad smörgåsgurka eller gurkmix
-
1 msk
hackad kapris
-
1
ägg
-
3 kokta
kalla pressade potatisar
-
Salt
-
Grovmald svartpeppar
-
Vetemjöl till panering
-
Olivolja till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.