Att göra egna fiskpinnar är inte svårt eller speciellt tidskrävande, men så mycket godare än köpta. Jag använde fryst torsk som skärs i skivor och dubbelpaneras
Till det blev det hemmagjorda fiskpinnar. En sak som dom flesta verkar minnas från skolmaten är den goda kalla fisksåsen som serverades till panerad fisk
Hello,. Ett tag sen sist. Jobbar massor just nu så tiden i köket är lite begränsad fast denna helgen har jag faktiskt pysslat ihop en hel del smarrigheter som jag ska bjuda er på snarast möjligt
Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Fiskpinnar. Vad detta va gott. Jag har valt att göra pinnar av finaste torskrygg, men naturligtvis så kan man välja vilken fisk man själv vill
I Miss Meisters kök har det under senaste året lagas och äts en hel del sötpotatis så väl hemma igen, och med inspiration från det nyss omtalade restaurangbesöket, blev det till att testa något nytt - Pankopanerade sötpotatisskivor
Fiskpinnar. Servera fiskpinnarna med moset och garnera med citron och dill. 1Fiskpinnar600 g torskfilé 1 dl mjöl 2 ägg 2 msk vatten 2 dl panko (asiatisk ströbröd) salt smör, till stekning olja, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.