Pankopanerade svampbiffar med rostad potatis och tzatziki
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g Portabellosvamp
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 krm Spiskummin
  • 1 krm Paprikakrydda
  • 2 krm Chiliflakes
  • 2 krm Salt Fint
  • 0.5 msk Olivolja
  • 380 g Kidneybönor
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 0.5 msk Grönsaksbuljong
  • 1 tsk Bakpulver
  • 40 g Valnötter
  • 1 dl Panko
  • 1 msk Olivolja
  • 350 g Potatis Fast
  • 3 krm Salt Fint
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 st Gurka
  • 1.5 dl Yoghurt för Matlagning
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.5 st Lime
  • 0.5 tsk Honung Flytande
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 st Huvudsallat
  • 125 g Edamamebönor
  • 1 msk Olivolja
  • 2 tsk Balsamvinäger Vit

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.