bär, t ex hallon, blåbär eller smultron (djupfrysta och nytinade går bra)
4
havreflarn (mandel- eller kokosflarn)
2 gelatinblad
3 dl vispgrädde 3 msk honung 1,5 tsk snabbkaffepulver bär, t ex hallon, blåbär eller smultron (djupfrysta och nytinade går bra) 4 havreflarn (mandel- eller kokosflarn)
Garnera pannacottanmed lite vispad grädde, de kanderade nötterna och chokladkrisp. Häll upp på en plåt med bakplåtspapper och separera nötter snabbt med två gafflar
Blanda pektinpulvret med lite socker och rör ner i kastrullen, låt sjuda en stund. Koka upp kokosmjölken med karamelliserad kokosmjölk under omrörning i en kastrull
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacottamed tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottanoch hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Servera med Milda Vaniljvisp eller blanda Milda Vaniljvisp och Milda Visp för en mindre söt sås. Byt ut honungen mot samma mängd socker om du inte har någon honung hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.