Rör om på medelvärme. Blanda ihop med grädden med en slickepott. Börja med att lägga lite bär i botten av en skål eller glas, lägg på hjortrongräddblandningen, strö över ett lager med kexen, lägg ett lager med den naturella gräddblandningen, strö över mer kex och lägg på några bär som dekoration
Toppa med blåbär och granatäpple vid serveringen. 1 dl granatäpplekärnor. 1 dl granatäpplekärnor. . Superenkelt och gott, toppingen kan man variera i det oändliga och det går utmärkt att göra den dagen innan
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det skulle iallafall jag vilja ha att tillgå [måste kika närmre på Ikea nästa gång efter de perfekta Pannacottaglasen] då det kan bli lite för mycket av det goda och sen skulle det vara fint att servera den i ett icke välvt glas
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottan och hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Blanda smöret med digestivekexen och häll i en löstagbar form och platta till. Låt koka upp grädden tillsammans med strösocker och låt sjuda några minuter
Men bäst av allt kan vara att man kan koka lemoncurd av dem. Lemoncurd är kanongott att ha som fyllning i macarons och rulltårtor eller på scones, cupcakes och glass
Resultatet blev en krämig och fyllig proteinboll med en frisk smak av citron och hallonet i mitten fungerar kanonbra för att bryta av lemoncurdens lena citronsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.