Gelén blir frisk och syrlig och det passar den lite sötare pannacottan riktigt bra, den behöver en piggelin vän för att komma till sin rätt helt och hållet - ja något som bryter av i smaken helt enkelt
Vispa gulorna med hälften av sockret, apelsinskal och från en urskrapad vaniljstång vitt och poröst. Då vi inte kan äta upp allt jag testar i vår familj tog jag med denna till jobbet och bjöd mina kära kollegor på idag
Pannacotta går att variera med en rad olika smaker, här är en med en fräsch brytning av lime. Dela vaniljstången och skrapa ur den i en kastrull, hacka upp vaniljstången i lite större bitar och låt även dom följa med i kastrullen
Pannacotta. Medsmakav vit choklad och lime. Skiva jordgubbar och blanda dem med passionsfrukt. Detta är en av de klart godaste desserterna jag ätit på länge
Det kanske inte låter så exotiskt eller upphetsande nu för tiden medpannacotta. Ändå är det fortfarande den "kokta grädden" en storfavorit för många, och varför inte, den är väldigt lätt att variera med olika smaksättningar eller servera med olika tillbehör som kompotter, geléer osv
Det skulle iallafall jag vilja ha att tillgå [måste kika närmre på Ikea nästa gång efter de perfekta Pannacottaglasen] då det kan bli lite för mycket av det goda och sen skulle det vara fint att servera den i ett icke välvt glas
Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.