Koka upp grädde och socker. Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacotta med tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Sortera bilarna i de olika färgerna. Häll upp 3 dl grädde i en kastrull och värm upp på svag värme häll ner 40- 50 sorterade småbilar i en av färgerna och rör om tills allt har smält
Koka upp vaniljstång, frön, socker och grädde. Jag hittade ett recept på Bailyes Pannacotta som jag tyckte verkade gott så det var jag sugen på att göra
Låt koka upp grädden tillsammans med strösocker och låt sjuda några minuter. Värm hallonen i en kastrull tillsammans med strösocker och när strösocker har smält är det dags att ha i gelatinbladen som du har lagt i blöt innan
Fredag och sol utanför fönstret. Koka upp grädde och socker. Det vore gott med en liten nätt dessert till söndagsmiddagen, vad sägs om att slänga ihop en snabb pannacotta
Jag är inte så förtjust i pannacotta. Jag gillar inte när pannacotta är lite "gummi/geléaktig" och tyvärr blev det så ändå så man kan nog minska ner ännu mer
Pannacotta är enkelt att göra med gelésocker och med jordgubbar till blev det både lyxigt och gott. Under tiden mosar du lagom många jordgubbar med lagom mycket socker
Pannacotta500 g grädde [5 dl] 2,5 gelatinblad 1 vaniljstång 180 g strösocker [2 dl] 2 dl vatten 3 g flingsalt. Kolasås250 g vispgrädde [2,5 dl] 45 g strösocker [0,5 dl] 70 g ljus sirap [0,5 dl] 30 g smör [2 msk]. Karamelliserade nötter135 g strösocker [1,5 dl] 50 g sötmandel, skalade 50 g hasselnötter, skalade 30 g smör
1 dl socker. Häll upp pannacottan i 6 glas. 1 dl socker. När jag fyllde år fick jag god choklad av jobbet. Den var från Valrhona och fick tre olika paket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.