Lägg den vitachokladen i en värmetålig skål tillsammans med vispgrädden och mjölken och hetta sedan upp blandningen över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen är helt smält
Hacka den vitachokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. När pannacottan stelnat och ska ätas så rör snabbt ihop en hallonsås
Smält vitchoklad försiktigt tillsammans med vispgrädden och häll i det philadelphiasmeten. Häll på resten av smeten och var noga med att täcka all hallonsås
Ikväll har jag och min man lyxat till det med att äta pizza ute. Efterrätten intog vi dock några timmar senare hemma i soffan, vitchokladpannacotta som hade förberetts tidigare idag
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Krämig och god vitchoklad mousse tårta med en chokladbotten. Tillsätt äggulorna samt gelatinpulver och vispa kraftigt med en elvisp till en krämig smet
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchoklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Tina hallonen och mixa dem med socker. Finhacka chokladen och smält den i mikrovågsugnen. Hallonsås. Rör ner grädde och kesella i den smälta chokladen men rör inte för mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.