Forma stora, fina pannbiffaroch bryn dem i smör tills de har fått fin färg. Deglasera stekpannan med lite vatten ochoch smaksätt med kalvfond, lite rödvin salt och peppar
Vegetariska Pannbiffarmed Lök, vardagshusmanstema. När såsen är klar lägger du ner biffarna i pannan med såsen och serverar med kokt potatis, pressgurkaoch rårörda lingon
1 Blanda nötfärs, lök, ägg, kryddpeppar, salt och svartpeppar. Smält smör i en panna och stek biffarna 2 minuter på varje sida. 2 Lägg dem i en ugnsfast form och sätt in i ugnen cirka 10 minuter. Behåll smöret i pannan och stek lök och socker 5 minuter. Häll på öl och koka ytterligare 5 minuter. 3 Bryn smör och vitkål i en stekpanna cirka 5 minuter, så att kålen behåller spänsten. Till servering 1 Servera med kokt potatis eller potatispuré
Blanda färsen med majonnäs, lökpulver och salt och peppar. Tillsätt crème fraiche, soja, vinäger, krossade grönpepparkorn, Philadelphiaost och vitvinsvinäger och vispa slätt
4 ca 1 3/4 dl mjölk 2 1/2 msk ströbröd eller rivebröd 3 gula lökar 600 g nöt- eller lammfärs salt och peppar 2 äpplen 350 g champinjoner 2 msk margarin till stekning Till servering nykokt potatis ev rårörda lingon Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.