Pannbiffarna serverade jag med hemlagat mos, kändes som en självklarhet. Riktigt saftiga pannbiffarmed sockerstekt lök, det hittar jag i Mannerströms underbara kokbok ”Husmanskonst”
Börja med att skala, koka och därefter mosa potatisen. Jag har alltid älskat pannbiffmed lök. Jag har dock känt att de biffrecept jag haft på g hittills varit lite för ocharmiga för att uppmana till att ätas utan burgarbröd och tonvis med dressing
Pannbiffarna. Servera med biffarna och valfritt tillbehör. Pannbiffarna. 1 msk japansk soja (börja med mindre och smaka av). 1 msk japansk soja (börja med mindre och smaka av)
Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Blanda köttfärsen med den hackade löken, ägget, persiljan, chiliflakesen och paprikakryddan
4 4 port ris Svampsås 1 gul lök 250 g champinjoner 1 msk olja 1 msk balsamvinäger 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl crème fraiche 1 msk soja salt och peppar Pannbiff ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 msk senap gärna dijon 1/2 dl vatten 3 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.