4 ca 1 3/4 dl mjölk 2 1/2 msk ströbröd eller rivebröd 3 gula lökar 600 g nöt- eller lammfärs salt och peppar 2 äpplen 350 g champinjoner 2 msk margarin till stekning Till servering nykokt potatis ev rårörda lingon Lägg till i inköpslistan
Servera champinjonerna varma med tandpetare. Bryt mozzarellan i bitar och fördela över svampen. Bred ut champinjonerna på en plåt eller i en ugnsfast form
Den här pastan med svamp, tomat & mozzarella är fyllig och smakrik – god helt enkelt. Ät med en god pastasort, men gör det på en gång innan mozzarellan hinner kallna
Toppa medmozzarella och riven ost. Jonas jobbar som kock på Speceriet (Gastrologiks bakficka) där vinnarpizzan med gräddfil, vitkål, rökt oxmärg och långlagrad prästost serveras
ex vitlök/örtsmak och mixar lite till, smaka av med salt & vitpeppar. salt & vitpeppar. Pannbiff på en broccolimosbädd som serverades med stekt lök, gräddsås och lågkalori lingonsylt
Jag har alltid älskat pannbiffmed lök. Jag har dock känt att de biffrecept jag haft på g hittills varit lite för ocharmiga för att uppmana till att ätas utan burgarbröd och tonvis med dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.