Jag har alltid älskat pannbiff med lök. Jag har dock känt att de biffrecept jag haft på g hittills varit lite för ocharmiga för att uppmana till att ätas utan burgarbröd och tonvis med dressing
Pannbiffarna. Servera med biffarna och valfritt tillbehör. Pannbiffarna. 1 msk japansk soja (börja med mindre och smaka av). 1 msk japansk soja (börja med mindre och smaka av)
Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Blanda köttfärsen med den hackade löken, ägget, persiljan, chiliflakesen och paprikakryddan
Fräs tillsammans med spenaten i olivolja i stekpanna. )Häll av oljan från fetaosten och rör i även den (men släng för all del inte oljan, den kan man ha till salladsdressing eller något annat)
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris Svampsås 1 gul lök 250 g champinjoner 1 msk olja 1 msk balsamvinäger 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl crème fraiche 1 msk soja salt och peppar Pannbiff ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 msk senap gärna dijon 1/2 dl vatten 3 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.