Pannbiffar med ugnsrostade morötter och ruccola
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök(ar) , liten, finhackad
  • 1 msk Milda flytande margarin
  • 0.5 dl vatten
  • 4 msk ströbröd
  • 0.5 st Knorr Fond ”Du chef” Beef
  • 400 gram blandfärs
  • 1 st ägg
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 salt och peppar
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 0.5 kg morötter
  • 1 st gul lök (ar)
  • 1 msk Milda flytande margarin
  • 1 salt och peppar
  • 65 gram rucola
  • 200 gram Crème Bonjour grekisk vitlök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.