Pannbrödmed morot. Eftersom jag var vrålhungrig ville jag att det skulle gå snabbt så jag kom att tänka på pannbröden jag brukade göra när jag var yngre, ni vet de där bröden som man steker i stekpanna i ett par minuter som nästan blir som ett tunnbröd
Blanda Kesellan med lättströ i en skål. Bred på toppingen på kakan/muffins eller vad du nu har bakat. När chokladen är helt smält så blandar du ihop smeten med Kesellan och rör om ordentligt
Servera med de olika tillbehören nedan samt korvbröd, senap och ketchup eller tomatpuré. Slå av vattnet och blanda med creme fraiche, finhackad rödlök och kapris
Koka upp vatten och häll i vetemjöl, knåda till en jämn deg, täck med en köksduk och låt stå i en halv timme3. Pensla med sesamolja, strö på salt och kinesiska femkryddor5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.