Stek pannkakorna i smör i en panna. Servera mednutella, vispad grädde och skivad banan. 2 1/2 dl vetemjöl2 tsk bakpulver2 msk socker1 krm salt2 1/2 dl mjölk1 äggsmör till stekningnutellaskivad bananvispad gräddeBlanda alla torra ingredienser i en skål
Helst av allt gör jag egen nutella, med näringsrik energi som kroppen faktiskt kan använda. Genom att baka med naturlig mat som hasselnötter, dadlar, raw kakao så nöjer jag mig vanligen efter en sked eller tre, inte som i detta fall- en burk eller två
Grädda pannkakorna i en stekpanna på medelhög värme, servera med hemgjord nutella. PannkakorVispa ihop mjöl, ägg och bakpulver, tillsätt mjölk, salt och det brynta smöret
Pannkakor, the real deal - med jordens enklaste och godaste nutella. Stek sedan pannkakorna i kokosolja eller smör på medelvärme på båda sidor tills dom är gyllenbruna och frasiga
Klä en form med glapack och lägg i en marängbotten. Ringla ner Nutellan (värm den lite i micron så den blir lite rinnig) så att det blir ränder i smeten
Lägg en plåt med bakplåtspapper på spisen. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Muffinsen är super saftig med bitar av choklad i och på toppen har jag dekorerat med en frosting på nutella och cream cheese, hasselnötter och färska jordgubbar
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakornamed florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Igår körde vi på en spontanmiddag med svärföräldrarna här hemma och då min mans syster gärna önskade efterrätt och jag kände att tiden var knaper gjorde jag denna superenkla efterätt med smördeg och nutella
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. Så här gör du. 20 minuter. Blanda vetemjöl, bakpulver, strösocker och salt i en skål
Det bästa var att jag fick provsmaka, tillsammans med en stor kopp kaffe, de blev godkända. Jo, vi ska ha ett helt gäster, på ärtsoppa och punch på lördag, och då måste man ju ha pannkakor till efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.