Droppa över olja och smula över salt. Skaka om så att olja och salt blandas med potatisklyftorna. Blanda till dipsåsen av örtfraiche, pressad vitlök och lagom mycket stark chilifrukt
1 dl matlagningsgrädde (max 7%). Skär lök i tunna skivor och hacka vitlöken. Hetta upp oljan i en vid gryta, fräs lök och vitlök på låg värme tills det är mjukt
Skiva mozzarellaosten. Lägg en skiva salami och en skiva mozzarella på ena halvan av schnitzlarna. Stek schnitzlarna i margarin, ca 2-3 min på varje sida. 8 skinkschnitzlar ca 600 g. 8 skivor salami. 100 g mozzarella i små skivor
Detta är en lätt och enkel variant av klassikern flygande jakob. Jag tycker det var jättegott och passar perfekt som en snabblagad vardagsmiddag då man vill äta lite nyttigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.