Paolos napolitanska köttbullar med Bombolottipasta
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 tsk torkad basilika
  • 1 dl rött matlagningsvin
  • 1 tsk salt
  • 1 nypa(or) socker
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , lätt krossad
  • 1 förpackning krossade tomater
  • 1 förpackning passerade tomater
  • 1 st gul lök(ar) , delad i halvor
  • 3 msk olivolja , gärna le zie
  • 1 msk olivolja , gärna le zie
  • 3 msk persilja, finhackad
  • 1 tsk salt
  • 2 dl solrosolja , eller rapsolja till stekning
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl brödsmulor , små, små bitar av dagsgammalt bröd/ 1 dl ströbröd
  • 500 gram nötfärs
  • 0.5 msk vatten
  • 1 dl parmesanost , färskriven
  • 2 st ägg
  • 1 msk persilja, finhackad
  • 2 msk grovriven parmesan , till servering
  • 500 gram Bombolotti

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.