Häll över grädde, sambal och tomatpuré, krydda med timjan, oregano och basilika. När du brynt den sista kycklingen, lägger du tillbaka all kycklingoch svamp i pannan
ett par rejäla stänk med tabasco (så mycket du tål och gillar). Irakiska köket har en hel del sådana rätter såsom marget (grytor) som ska koka med t ex lammkött några timmar
Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa medkycklingfiléerna. Men innan dess så blir det en tur ut till sonen, gosa med barnbarnen och titta till alla djuren
Skär kycklingen i bitar och stek på hög värme med grillkrydda tills kycklingen får en fin stekyta. Stek paprikan, chilin ochchampinjonerna tillsammans med pressad vitlök
Servera med kokt ris och grönsaker. Smöra en ugnsform och lägg i kycklingen. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll den över kycklingenoch svampen
Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar. Häll på grädde och vitt vin och koka upp. Servera med parmaskinka på, tomater, ruccola och rostade pinjenötter
Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar. Häll på grädde och vitt vin och koka upp. Servera med parmaskinka på, tomater, ruccola och rostade pinjenötter
Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar. Häll på grädde och vitt vin och koka upp. Servera med parmaskinka på, tomater, ruccola och rostade pinjenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.