Då kanske dessa goda fyllda paprikor kan vara något. yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Tillsätt olja, avrunna och soltorkade tomater, vitlök, ströbröd, finhackad persilja, valnötter och pesto
Tillsätt buljongtärningen och krydda med persilja,oregano,mynta, salt och peppar. Skär och hacka den mogna tomaten i små bitar ta den i kastrullen samt tomatpurén
Linda två skivor bacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare). Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsform och fyll dem med röran. ½ tub tomatpuré. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i. Förbered tomatsåsen. Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen
Fylld kycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Om du, precis som jag, gillar vitlök, basilika och soltorkad tomat så måste du testa detta
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Servera ihop med klyftpotatis eller fullkornsris. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i. Förbered tomatsåsen. Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.