Blanda ner denna vitlök- och paprikafräs i surkålen. Många rynkar nog på näsan när de läser ”Surkålslåda”, men så farligt är det faktiskt inte utan det kan bli riktigt gott
Kassler stroganoff4 portioner 500 g kassler1 gul lök2 paprikor i olika färger1 burk krossade tomater2 dl crème fraiche0,5 tsk salt1 krm svartpepparBasilika Till serveringPasta Gör så härHacka lökStrimla kassler och paprikaFräs lök, paprika och kassler i het pannaKrydda med salt och pepparBlanda i tomater och crème fraicheLåt koka upp 4 portioner
Är lite trött. Hela helgen har vi varit i Örebro och letat hus. Kanske, kanske, har vi någonting på gång, men det strular säkert till sig så att det inte blir någonting den här gången heller
Lök- och paprikafräs. Sugen på någonting grillat slänger man några korvar eller en flintastek på grillen, andas in oset och inväntar stunden då maten fått rätt temperatur och färg
1 stor gul skivad lök10 färska champinjoner i skivor2 rivna morötter1 stor röd paprika i bitar1 flaska färdig tomatsås (jag använde Dolmios klassiska)Extra basilika och oregano om man vill1 burk keso (gärna med smak av grillad paprikaFräs alla grönsakerna i smör
Blanda matvetet med paprikafräs och gorgonzola. 1. Skala och hacka schalottenlök och 1 vitlöksklyfta. Fräs lök och vitlök i 1 msk olja i en vid kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.