200 g
färska champinjoner , (eller 1 burk skivade i vatten)
200 g
lök , gul eller steklök
1 röd
paprika
1 grön
paprika eller gul
½ dl
olja
1 burk
hela tomater
2 dl
vispgrädde
2 msk
vetemjöl
1½ tsk
paprikapulver
1½ tsk
curry
salt
svartpeppar
½ msk
citronsaft
½ dl
konjak (eller visky)
1 dl
hackad persilja
800 g
skalade räkor 200 g färska champinjoner , (eller 1 burk skivade i vatten) 200 g lök , gul eller steklök 1 röd paprika 1 grön paprika eller gul ½ dl olja 1 burk hela tomater 2 dl vispgrädde 2 msk vetemjöl 1½ tsk paprikapulver 1½ tsk curry salt svartpeppar ½ msk citronsaft ½ dl konjak (eller visky) 1 dl hackad persilja
Potatismos. Skala och skär potatisen i bitar och koka den mjuk. Häll av vattnet och ånga den torr. Stöt potatisen till ett mos och blanda det med grädde och ägg
Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.