Arbeta samman mjöl, socker, smör och äggula till en deg. Lägg in degen i kylen ca 30 minuter. Vispa vitorna till hårt skum och tillsätt sockret under fortsatt vispning
Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
Hacka ihop mjöl och matfett, tillsätt vatten, låt vila kallt. Kavla ut 1/2 cm-tjock deg. Ta ut små runda kakor som du kavlar i strösocker med kruskavel
Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
1. Blanda ingredienserna till degen till en smidig deg. Lägg i plast i kylen minst 1 timme. 2. Kavla ut degen ca 0,5 mm tjock, tryck ut runda formar som är ca 6 cm i diameter
Pariservåfflor. Det närmar sig våffeldagen. Det är klart att jag inte missar årets våffeldag. Egentligen är jag inte den som håller hårt på att just den 25 mars äta våfflor
Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
Hacka ihop mjöl och rumsvarmt smör till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.