200 g
parmaskinka (utan så mycket insprängt fett som möjligt)
Schalottenkräm
3-4 dl vispgrädde
2-3 schalottenlökar (finhackad)
1/2 umamibuljongstärning
2 gräddpatroner
Flarn av svartkål
4 blad svartkål i strimlor (mittstjälken bortskuren)
3 msk smör
salt och peppar
Gör så här
65 grader
under
18-20 timmar
Jag torkar i en varmluftsugn som faktiskt håller temperaturen väldigt bra
Blanda detta med riset, smaka upp med salt och peppar. I samarbeta med Vegomat gjorde vi dessa risbollar vegansk genom att byta ut mozzarellan mot en sojsbaserad ”mozzarella”
Efter en liten skåprensning kom jag fram till det här enkla flarnetmed getost och en enkel sallad. Skär i bitar och toppa med salladen när det svalnat något
wpa iframe[src*='viewablemedia. Änglamarks cornflakes är helt rena och fungerar bra. Blev så sugen på goda flarn men har bara gjort sådana där det ingår havre
Börja med att skala och hacka morötter. Tillsätt salt och peppar och ställ in formen i ugnen. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.