Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Putsa fileérna och skär ett snitt längs med men inte helt igenom. Baconfylld kycklingfilé. Stek fileérna på hög värme i stekpanna med lite olja så de får en fin gyllenbrun yta
(Receptet, som jag ändrat något, kommer ursprungligen från Arla)Till kycklingen gjorde jag grönsaker i ugnen - lite liknande detta men med det som vi hade hemma just nu och det jag tyckte passar ihop med kycklingen
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
kycklingfiléer. Servera med ris och en sallad. Putsa kycklingfiléerna vid behov. Parmalindadkycklingfilémed ris och sallad (4 personer). 4 st kycklingfiléer
Linda parmaskinka runt kycklingfiléerna. Krydda med örtsalt och peppar. Krydda med örtsalt och peppar. Servera kycklingen och den krämiga brysselkålen tillsammans med ris
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
Ingredienser parmalindadkycklingfilé. Blanda maizenan med lite vatten och blanda i såsen. kycklingfileérparmaskinkahavssalt och svartpepparolivoljaBörja med att dela kycklingfileérna på längden, salta och peppra och bryn i olivolja eller smör några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.