Parmarullar, salamipasta och äppelpannacotta
Sandras matkrypin
Sandras matkrypin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 skivor parmaskinka
  • Ruccola
  • Röd mangold
  • 100 g naturell färskost
  • 0,5 dl pinjenötter
  • 1 msk gräslök
  • 1 msk persilja
  • 100 g naturell färskost
  • 0,5 dl valnötter
  • 3-5 st soltorkade tomater
  • 10 blad basilika
  • 500 g färsk pasta
  • 200 g vitlökssalami
  • 100 g ruccola
  • 1 ask cocktailtomater
  • 0,5 chili
  • 3 salladslök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl vitt vin
  • 2 gelatinblad
  • 1 vaniljstång
  • 0,5 dl strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.