Täck kycklingenmedkronärtskocka och avslutningsvis riven ost. Banka ut kycklingfiléerna lite lätt, krydda dem med salt och peppar och gärna lite persillade på bägge sidor och stek dem i olivolja och smör tills de nästan är genomstekta
Jag hade bara en citron, och använde zesten att gno in kycklingenmed och saften till skyn. Inte hade jag hel kyckling och inte trodde jag riktigt på anvisningarna om tid, så jag gjorde min egen variant
Servera med vad du tycker om - bulgur, ris, pasta. Kyckling och kronärtskockshjärtan - vilken kombo. Om du vill äta vegetariskt - ta bort kycklingen och öka mängden kronärtskockshjärtan och champinjoner
Blanda kyckling, lök och soltorkade tomater medkronärtskocka, ricotta och färskost. Hetta upp en panna med smör och stek kycklingfiléernamed salt och peppar
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.