Parmesanchipsmed löjrom, gräddfil och rödlök. Recept för parmesanchipsen hittade jag här. Riv parmesanosten fint och strö ut den i små högar med en sked på en plåt med bakplåtspapper
Ta sedan ut parmesanchipsenoch låt svalna helt. Lägg på en klick citronkräm på varje och toppa med löjrom, hackad rödlök & persilja (el dill / gräslök)
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Nu uppdaterade jag dem lite med en citroncreme och toppade med löjrom. Parmensanchips är ju så gott och det har jag serverat som tilltugg till drinken många gånger
Vispa ihop curd och grädde med en elvisp till en fluffig kräm. Börja med att göra en pajdeg. Bred ut i pajskalet och dekorera med hallon och blåbär eller vilka bär du vill ha
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
Ställ ett eller två parmesanchips bredvid tornet. Har du en stansform använder du det för att göra ett torn, genom att fylla det och sedan sakta lyfta upp det samtidigt som du håller emot med en sked, annars kan du bara forma en snygg hög på en tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.