Tomat- och mozzarellasoppa med parmesangrissini 0,5 gul lök 1 selleristjälk 1 klyfta vitlök 3 burkar hela konserverade tomater, gärna san marzano (à 400 g) 2 grönsaksbuljongtärningar 5 dl vatten 2-3 kvistar färsk timjan 1 tsk honung olivolja salt peppar www.koket.se
Parmesangrissini Härligt, lätt salt, tilltugg till sval sommardricka. 25 gr jäst / 2 dl vatten / 1,5 tsk havssalt / 1 msk rapsolja / 1 tsk strösocker / 1 ägg / 2 dl finriven parmesanost / 5-6 dl vetemjöl cat's bak- och matblogg
Parmesangrissini gott till höstsoppan! Gott till HöstsoppanParmesangrissiniUgn 200 grader20 st25 g jäst100 g smör1½ dl vatten1 tsk salt1 msk strösocker3 msk finriven parmesanost5-6 dl vetemjölTill pensling Sunie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.