Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt. 2 kycklingfiléer
Om du vill göra en ännu enklare variant av den här auberginegratängen går det bra att helt sonika varva färdigkokt tomatsås med färdigriven ost och grillade aubergineskivor i en form och grädda direkt
Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Kanske att den behöver lite finslipning och komplettering med t. Den kan ätas varm eller kall så den passar därmed även att förbereda och det är ju sällan något negativt
Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en kastrull med olja. Smaka av med salt och peppar. Torka av auberginskivorna med hushållspapper och stek dem i en stekpanna med olja
Auberginegratängmed halloumi. Har många gånger gjort auberginerullar med halloumi som jag älskar. Dock är det lite pill med detta och tänkte att jag gör en variant som en gratäng istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.