Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Smaka av med salt och peppar. Servera med klyftpotatis och tomat- och löksallad. Krydda klyftpotatisen med salt och lite fryst dill innan du stoppar in potatisen i ugnen
)Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad. Krydda med salt och peppar. Lägg i stekpannan och stek försiktigt på medelvärme på båda sidor tills de är klara och fått fin färg
E. t. g. e. n. i. k. o. m. p. å. b. a. u. r. c. h. s. x. l. ä. ,. d. J. ö. v. j. f. A. I. (. 4. ). 1. -. 2. /. 3. S. y. 5. &. T. 0. K. H. M. V. R. L. 6. 7. N. d l. m m
Min man hade lagat fyllda parmesanpanerade schnitzlar med ost och skinka. Sedan blev det gymmet, jag hade med mig min minsta som tycker det är så kul att följa med mig dit, det är hon som är fotografen
Serverat med klyftpotatis och ärtor. Parmesanpanerad kycklingschnitzel (4 portioner). 4-5 kyckling minutfiléer (tunnare kycklingfiléer eller så gör man jobbet själv och delar fina kycklingfilér i 2 delar)
En favorit i repris är denna parmesanpanerade torsk. PARMESANPANERAD TORSK MED STUVAD SPENAT. Vänd filéerna i äggulan och klappa in dem med den rivna parmesanosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.